Voetbalschool Klein-Brabant bestaat 15 jaar en daar zijn wij heel fier op! Onze visie en missie blijft onze rode draad doorheen onze werking!

INTRO

Missie

Elke kind heeft het recht om te leren voetballen op zijn of haar tempo. Voetbalschool Klein-Brabant wil ervoor zorgen dat jeugdspelers (jongens en meisjes), op welk niveau dan ook, zich kunnen ontwikkelen in de beste omstandigheden. Via trainingen willen we hen professioneel en realistisch begeleiden in hun ontwikkeling. Stap voor stap willen we ervoor zorgen dat onze spelers een voldoende technische, fysieke, tactische en mentale basis hebben om hun geliefkoosde sport met veel plezier en beleving kunnen blijven doen.

INTRO

Visie

Voetbalschool Klein-Brabant staat open voor meisjes en jongens, die dat stapje meer willen zetten in hun ontwikkeling, in hun eigen leercurve. We gaan voor opleidingsgerichte, moderne en uitdagende oefeningen. Onze werking is een perfecte aanvulling op clubtrainingen en zorgt ervoor dat kinderen nog meer spelplezier en succesbeleving ontdekken. Via geïndividualiseerde trainingen letten we op details en sturen we bij waar nodig. We kiezen bewust voor kleine groepen en zorgen daarmee voor een positieve en persoonlijke aanpak.

Elke speler telt!